Otthon&Háztartás

FÉRFIAKNAK – 4 módszer, hogy biztosan a nadrágodban maradjon az inged, ráadásul egész nap!

2017. május 31. - helyettedvasalunk

 

  1. Simán csak betűröd a nadrágodba. A probléma ezzel az, hogy csak nagyon kevés ideig marad így.

  2. Hasonló az első tipphez, viszont van egy kis csavar benne (lásd a képen alul): ehhez fontos, hogy hagyd kigombolva a nadrágod, mert így könnyebben hozzáférsz az ingedhez à ha kissé bő rád az ing oldalt, akkor jó megoldás lehet, ha becsíped a hüvelyk- és mutatóujjad segítségével, ezáltal úgymond elbújtatod a felesleges anyagot. Ha kész, tűrd be az inget a nadrágodba a szokásos módon.shirt-military-tuck.jpg

  3. A harmadik egy nagyon jól működő technika, aminek a kulcsa a helyes rétegezés. Ha te is hordasz trikót vagy pólót az inged alatt, akkor ez neked szól: a trikódat/pólódat tűrd az alsónadrágodba, az ingedet pedig a nadrágodba. Ez által a módszer által garantáltan egész nap betűrve marad az inged!

  4. A legbiztosabb módszer: ingtartó hózentróger! Ha nem hallottál volna még róla: ez egy combra húzható hám, amelyet 3 ponton az inged aljához kell erősítened. Pántjai méretre állíthatóak így egész nap kényelmes viseletet biztosítanak.

 Ha Nektek is gyakran gondot okoz a folyton kicsúszkáló ingetek, akkor reméljük, hogy a 4 tipp közül valamelyik segítségetekre lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyettedvasalunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2412555795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása