Otthon&Háztartás

A nagy mosáskérdés: mégis mennyi az az annyi?

2017. július 16. - helyettedvasalunk
"Vajon ki kéne már mosnom? De még csak egyszer volt rajtam..." Ugye nektek is ismerősen hangzik az ilyen, és ehhez hasonló kérdések?  ;-)  Ha igen, akkor az alábbi kisokosból megtudhatjátok, hogy higéniai okokból vagy egyszerűen csak a ruha anyagából kifolyólag mégis mennyiszer ajánlatos felvenni valamit, mielőtt mosásra kerülne a sor, íme: 

A nagy mosáskérdés: mégis mennyi az az annyi?

Melltartó: 3-4 viselés után
Alsónemű: minden egyes viselés után
Zokni és harisnya: 1-2 viselés után
Sportoláshoz és úszáshoz/strandoláshoz használt ruházat: minden viselés után
Farmer: 5-6 viselés után (a farmer az anyaga miatt egyébként egy kakukktojás, hiszen nem szabad túl sokat mosni, mert akkor idő előtt tönkremehet,- próbáljuk a mosását annyira lecsökkenteni,amennyire csak lehetséges)
Póló/topp: 1-2 viselés után
Női ruha: 1-2 viselés után
Leggings: 1-2 viselés után
Szoknya/rövidgatya: 3-4 viselés után
Blézer/dzseki: 5-6 viselés után
Kabát (bármilyen): használtba vett idő alatt kb. 2 havonta 
Pizsama: 3-4 viselés után

Hogy mit hány használat után ajánlatos kimosni természetesen csak egy útmutatás, nyilván ha valaki izzadósabb, vagy nagyon meleg az idő, akkor többszöri mosás lehet ajánlott. Viszont ha egyet érdemes megjegyeznünk, akkor az ez: a farmerral csak óvatosan!  ;-) 

A bejegyzés eredeti helye a Helyetted vasalunk oldalán található. 

Ha tetszett a bejegyzésünk, kérünk, oszd meg másokkal is az alább látható közösségi média ikonokra kattintva. Köszönjük!

Bejegyzés forrása:

Popsugar

A bejegyzés trackback címe:

https://helyettedvasalunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5712667161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása